Garantieservice

Onze Cascade PERFORMANCE™-belofte naar u toe

Ondersteuning Contacten

    Didier Treunov

    Responsable Après-Vente

    Cascade France sarl
    ZA Aeropole, Le Sirocco 250 rue Jean Mermoz
    44150 ANCENIS
    France

    didier.treunov@cascorp.com
    Territories
    Europe

    Francesco Bonfà

    Service Manager

    Cascade Italy
    Via dell'Artigianto 1
    37050 Vago di Lavagno
    37030 Italy VR
    Italy

    francesco.bonfa@cascorp.com
    Territories
    Italy

    Antonio Rodriguez

    Service Technician

    Cascade Hispania, S.A.
    Nicaragua, 48 3º planta 5ª
    08029 Barcelona Barcelona
    Spain

    antonio.rodriguez@cascorp.com
    Territories
    Europe

    Antonio Rodriguez

    Service Technician

    Cascade Hispania, S.A.
    Nicaragua, 48 3º planta 5ª
    08029 Barcelona Barcelona
    Spain

    antonio.rodriguez@cascorp.com
    Territories
    Europe

      Cascade: garandeert haar producten overeenkomstig de gepubliceerde specificaties die u vindt in de noteringen, gegevensbladen, brochures en prijslijsten.

        Op nieuwe Cascade producten: voorzetapparaten, masten, slanghaspels en serviceonderdelen, zit een garantie van 36 maanden vanaf de datum van installatie.

        Op omgebouwde Cascade producten: zit een garantie van 12 maanden vanaf de datum van installatie.

        Cascade zal, naar eigen keuze, ieder onderdeel repareren of vervangen dat bij een door Cascade uitgevoerde inspectie materiaal- of fabricagefouten blijkt te vertonen.

        Om de Cascade garantie niet te verliezen, moeten dealers en klanten bij het onderhouden en gebruiken van apparatuur van Cascade de van toepassing zijnde installatievoorschriften en aanwijzingen uit servicehandboeken en bedieningshandleidingen van Cascade zorgvuldig opvolgen.

        Klanten moeten Cascade om toestemming vragen voor reparaties die verdergaan dan het verwijderen of vervangen van defecte onderdelen. Reparaties of wijzigingen waarvoor men geen toestemming heeft, gebruik van onderdelen die niet van Cascade zijn of het niet opvolgen van de installatievoorschriften en de aanwijzingen uit servicehandboeken en bedieningshandleidingen van Cascade zal de garantie ongeldig maken.

        Cascade garandeert niet dat haar producten een specifieke taak zullen uitvoeren. Cascade aanvaardt geen aansprakelijkheid voor verlies, beschadiging. persoonlijk letsel of schade aan eigendommen of vervolgschade die voortvloeien uit het bezit of gebruik van haar producten. De garantie van Cascade dekt geen slijtage, abnormale toepassingen, normaal of geprogrammeerd onderhoud.

        ER BESTAAN GEEN GARANTIES, HETZIJ EXPLICIET HETZIJ IMPLICIET, DIE GARANTIES OMVATTEN VAN GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL DIE VERDERGAAN DAN HETGEEN BESCHREVEN IS IN DEZE GARANTIE EN IN DE PRODUCTBESCHRIJVING OP DE VOORKANT VAN DE ORDERBEVESTIGING VAN CASCADE.